СБУ викрила на хабарі голову одного з комітетів КМДА

Читать на русском
Голова комітету з питань взаємодії з правоохоронними органами, корупції і законності Громадської ради при КМДА упіймався на хабарі.

Голова комітету з питань взаємодії з правоохоронними органами, корупції і законності Громадської ради при КМДА упіймався на хабарі.

Про це повідомила пресслужба СБУ у вівторок, 26 листопада.

Оперативники спецслужби встановили, що чиновник вимагав у місцевого підприємця 10 тис. доларів. За цю суму він обіцяв комерсанту псевдосприяння в оформленні дозвільних документів на земельну ділянку для парковки в Святошинському районі. Як посередника зловмисник залучив свого знайомого.

Правоохоронці затримали чиновника та посередника в одному з ресторанів столиці під час отримання 9 тис. доларів - другої частини хабаря. Отримання "авансу» було задокументовано тижнем раніше.

Нагадаємо, що раніше в Києві повторно затримали на хабарі співробітника Держекоінспекції. Чиновник вимагав гроші у підприємця за отримання висновку екологічного аудиту для виробництва асфальту.

Також повідомлялося, що в Житомирській області чиновники ДФС «відмили» мільйони. Всього за один місяць було виявлено видачі ліцензій 48 суб'єктам, що завдало збитків державі на близько 1 млн гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: