У Краматорську поліцейських спіймали на хабарі

Читать на русском
На хабарі викрили слідчого і оперуповноваженого кримінальної поліції Краматорського ОП ГУ Національної поліції в Донецькій області.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали в місті Краматорськ у Донецькій області поліцейських, які за хабар пропонували чоловікові уникнути відповідальності за зберігання наркотиків.

Про це в понеділок, 18 листопада, повідомляє пресслужба прокуратури області.

На хабарі викрили слідчого і оперуповноваженого кримінальної поліції Краматорського ОП ГУ Національної поліції в Донецькій області.

За даними слідства, 12 листопада двоє поліцейських вимагали у місцевого жителя хабар у розмірі 50 тисяч гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності за незаконне виготовлення і зберігання наркотиків.

16 листопада 2019 року, після переведення на карту одного із зловмисників другої частини хабара в розмірі 20 тисяч гривень затримали слідчого, а 18 листопада - оперуповноваженого кримінальної поліції. Під час обшуків за місцем проживання та в автомобілях фігурантів було виявлено та вилучено банківську карту та мобільні телефони.

На даний час слідчому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 ) КК України.

Раніше ДБР затримало запорізького прокурора на хабарі.

Також нагадаємо, у Львові на хабарах попалися двоє митників і прикордонник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: