Медики розповіли про стан Кулеби і його синів після аварії

Читать на русском
Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, який напередодні з дітьми потрапив у ДТП, перебуває у лікарні Феофанія у стані середньої тяжкості, його старший син – непритомний.

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба, який напередодні з дітьми потрапив у ДТП, перебуває у лікарні «Феофанія» у стані середньої тяжкості, його старший син – непритомний.

За словами лікарів, Кулеба у повній свідомості. У нього діагностували струс мозку, закриті черепно-мозкову травму, травму грудної клітини й травму живота, інформує ТСН.

З'явилося відео моменту аварії з КулебоюУ мережі з'явилося відео моменту дорожньо-транспортної пригоди за участю уповноваженого президента з прав дітей Миколи Кулеби.

Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс (скупчення повітря, яке призводить до часткового або повного колапсу легень, – ред). При цьому відзначається, що загрози його життю немає.

Старший син Кулеби Тимофій – у важкому стані, непритомний. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю, медики не повідомляють.

Про стан молодшого сина Єлісея нічого невідомо. За непідтвердженою інформацією, він перебуває в «Охматдиті».

Водій вантажного мікроавтобуса лежить у Києво-Святошинській лікарні, його життю також нічого не загрожує.

Нагадаємо, що 24 листопада уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив потрапив у важку дорожньо-транспортну пригоду.

Пізніше в мережі опублікували відео аварії з чиновником.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: