Бойовики на Донбасі поранили мирного жителя

Читать на русском
На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиками Мар'їнки зазнав поранення мирний житель. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиками Мар'їнки зазнав поранення мирний житель. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї Мар'їнки близько 12 години дня кульове поранення в груди і плече отримала жінка, яка пересувалася містом зі своєю трирічною дитиною.

Через обстріл окупантів на Донеччині згоріли 6 будинківУ неділю ввечері внаслідок ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали.

«Куля влучила постраждалій у грудну клітину і плече зліва. Необхідну первинну медичну допомогу жінці було надано військовослужбовцями Об'єднаних сил. Зараз вона перебуває в лікарні міста Курахове. За оцінками медиків, стан пораненої стабільний», - повідомили в ООС.

Нагадаємо, минулої доби, 24 листопада, бойовики сім разів порушували режим припинення вогню. При цьому застосовувалися заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Внаслідок обстрілу ніхто з українських військових не постраждав.

Як відомо, на Донбасі пункти пропуску переходять на зимовий графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: