Помер відомий український актор Давид Бабаєв

Читать на русском
Пішов з життя життя народний артист України, зірка Національного академічного театру імені Лесі Українки Давид Бабаєв.

Пішов із життя життя народний артист України, зірка Національного академічного театру імені Лесі Українки Давид Бабаєв. Трагедія сталася в ніч із 23 на 24 листопада.

Про це йдеться на сторінці театру в Facebook.

За своє життя Давид Бабаєв зіграв у понад 50 виставах, серед яких легендарні «Школа скандалу», «Пані міністр», «Наполеон і корсиканка», «Остання любов», «Уявний хворий», тощо.

«Особливою для Давида Володимировича була роль Гаррі в «Останній любові». За сюжетом літній чоловік зустрічає пізню любов і оживає на очах. Прониклива історія, зігріта природною чуйністю і вразливістю Давида Володимировича, стала улюбленою для глядачів. Саме вистава «Остання любов» стала останньою для видатного актора. Ніхто й подумати не міг, що в той вечір актор востаннє вийде на сцену і щирі оплески почує теж в останній раз...», - йдеться в повідомленні.

У театрі додали, що час і дату прощання із акторам повідомлять окремо.

Давид Володимирович Бабаєв народився 14 липня 1943 року в Махачкалі. У 1969 році закінчив Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв, в якій пізніше викладав на кафедрі розмовного жанру. З 23 грудня 1972 року до останніх днів життя працював у театрі імені Лесі Українки, був провідним актором трупи.

Раніше помер знаменитий актор Микола Караченцов.

Також нагадаємо, пішов з життя відомий радянський актор Роман Карцев.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: