Фірсов отримав посаду в.о. голови Держекоінспекції України

Читать на русском
Колишній народний депутат Єгор Фірсов повідомив, що від сьогоднішнього дня є офіційно виконувачем обов’язків голови Державної екологічної інспекції України.

Екснардеп Єгор Фірсов повідомив, що від 21 листопада є офіційно виконувачем обов’язків голови Державної екологічної інспекції України.

Про це Фірсов написав на сторінці у Facebook.

«Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів, і я вдячний за надану довіру. Для тих, хто не в курсі, поясню, що екоінспекція – це той орган, який здійснює контроль за дотриманням екологічного законодавства і стежить за тим, щоб промислові підприємства надмірно не забруднювали довкілля. Пропозицію зайнятися реформою екологічного контролю я отримав від Олексія Гончарука чотири місяці тому. Своє бачення ситуації я виклав спочатку на зустрічах з прем’єром, а потім і особисто президенту Володимиру Зеленському. Потім були сотні зустрічей з працівниками міністерства, співробітниками екологічної інспекції, органами влади. Так поступово була складена докладна дорожня карта наших подальших дій», – написав Фірсов у соцмережі.

Нагадаємо, 29 березня 2016 року Фірсова позбавили депутатського мандату та виключили зі складу «Блоку Петра Порошенка».

Раніше Фірсов заявляв про створення на Донбасі альтернативи «Опоблоку».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: