В «Укравтодорі» назвали причину руйнування мосту біля Харкова

Читать на русском
Причиною руйнування частини мосту через залізницю на дорозі М-18 в районі Песочина (об'їзна Харкова) став динамічний удар перевантаженої фури.

Причиною руйнування частини мосту через залізницю на дорозі М-18 в районі Пісочина (об'їзна Харкова) став динамічний удар перевантаженої фури.

Про це в Facebook повідомила прес-служба Укравтодору, пише «Слово і Діло».

На даний момент транспортні потоки спрямовані по іншій частині Окружної - по дорозі Київ - Харків - Довжанський.

«Згідно з експертизою ХАДІ, проведеної в травні 2018 р транспортна споруда (збудована в 1977 році) кваліфікувалася як працездатна і до категорії аварійних не належала. За попередніми даними, руйнування сталося через істотне перевантаження однієї з фур, яка пересувалася по мосту, в результаті чого стався зсув плити і руйнування конструкції», - заявили в Укравтодорі.

При цьому, за попередньою інформацією, зміщення конструкції міг викликати динамічний удар перевантаженої фури, що «свідчить про чітко виражений гальмівний шлях в межах місця руйнування».

У результаті події ніхто не постраждав, рух на цій ділянці закрито, рух залізничного транспорту на під'їздах до моста загальмовано.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо про руйнування моста поблизу Харкова. Обрушилася одна сторона мосту від ринку Лоск в сторону селища Пісочин.

Раніше в Києві обвалилася частина пішохідного моста на Труханів острів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: