Опалювальний сезон: в Україні повністю підключені 12 областей

Читать на русском
Повністю підключені до опалення 12 областей - Вінницька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Миколаївська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

Станом на вівторок, 19 листопада, на 100% підключені до опалення 12 областей: Вінницька, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Миколаївська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад і територій України у Facebook.

У Кабміні створили робочу групу для вирішення проблем із опаленнямУряд створив робочу групу для вирішення проблем з початком опалювального сезону. Про це повідомив глава уряду Олексій Гончарук.

Згідно з даними прес-служби, 100% житлових будинків опалюються у Запорізькій, Луганській, Полтавській та Чернівецькій областях, 99,9% - у Донецькій.

Крім того, 100% об’єктів соціальної сфери підключені до опалення у Волинській, Херсонській областях та м. Київ, 99,9% у Дніпропетровській, Донецькій та Харківській областях.

Усього ж станом на 19 листопада в Україні опалюються 99,1% об’єктів житлового та 99,7% об’єктів соціального фондів.

Нагадаємо, Львівська ОДА оголосила надзвичайну техногенну ситуацію у зв'язку зі зривом опалювального сезону в Новому Роздолі. Школярів відрядили на безстрокові канікули через відсутність тепла в місті.

Як відомо, з понеділка в Україні очікується похолодання, у середині тижня вночі будуть морози.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: