Прокуратура просить заарештувати Гриценка з альтернативою застави

Читать на русском
Прокуратура просить заарештувати Олександра Гриценка, голову Укрексімбанку, з альтернативою внесення застави у розмірі 100 млн грн.
Олександр Гриценко, фото ВВС

Прокуратура просить заарештувати Олександра Гриценка, голову «Укрексімбанку», з альтернативою внесення застави у розмірі 100 млн грн.

Про це під час засідання в Печерському райсуді Києва заявив прокурор, передає «Інтерфакс-Україна» в понеділок, 18 листопада.

«Прокурор клопоче про запобіжний захід для голови «Укрексімбанку» (Київ) Олександра Гриценка у вигляді застави в розмірі 100 млн грн і взяття його під варту на 50 днів під час засідання в Печерському райсуді Києва», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, члена правління «Укрексімбанку» Олександра Гриценка затримали співробітники СБУ на вимогу генерального прокурора України.

За даними СБУ, яке провело арешт Гриценка, банкіру інкримінують відмивання коштів. У офіційному повідомленні СБУ вказано наступне: «Він підозрюється в сприянні легалізації доходів, отриманих незаконним шляхом високопосадовцями при Януковичі. Зловживаючи своїм службовим становищем, затриманий вивів з-під арешту майно одного з медіа-холдингів».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: