Арахамія заявив про намір виключити нардепа Скороход зі «Слуги народу»

Читать на русском
Давид Арахамія, голова фракції «Слуги народу», повідомив, що нардепа Ганну Скороход виключать із політичної сили.

Давид Арахамія, голова фракції «Слуга народу» повідомив, що нардепа Ганну Скороход виключать із політичної сили.

Про це він повідомив у коментарі журналістам 14 листопада.

Арахамія підкреслив, що особисто пропонуватиме виключити Скороход із фракції.   «Тому що немає сенсу перебувати у фракції і не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться голосування. Навіщо вона? Людина не виконує жодного рішення фракції», - заявив він.

Відзначимо, 14 листопада з трибуни Скороход повідомила про затримання її чоловіка Олексія Алякіна і пов'язала це зі своєю позицією проти скасування мораторію і запуску ринку землі, який 13 листопада був проголосований у парламенті.

Олексій Алякін є колишнім власником російського банку «Пушкіно», оголошений російською владою в розшук за підозрою в шахрайстві, перебував в Україні під екстрадиційним арештом, проте був переведений під домашній арешт. При цьому суд зобов'язав Міграційну службу надати йому українське громадянство.

У свою чергу, Арахамія заявив з трибуни Ради, що Скороход пропонувала хабарі народним депутатам.   «Те, що пані Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, – це факт», - заявив Арахамія.

Раніше Арахамія розповів, скільки «слуг» підтримають відкриття ринку землі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: