Київрада схвалила нові правила користування метрополітеном

Читать на русском
Відповідно до нових правил у столичному метро заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, займатися агітацією, здійснювати підприємницьку діяльність.

Київміськрада затвердила нові правила користування метрополітеном.

Про це інформує пресслужба Київської міської ради у вівторок, 12 листопада.

Відповідно до нових правил в столичному метро заборонено жебракувати, розклеювати рекламу, займатися агітацією, здійснювати підприємницьку діяльність, голосно вмикати музику та грати на музичних інструментах. Також заборонено проводити масові заходи на станціях метро.

«Пасажири метро зобов'язані мати охайний зовнішній вигляд. Вхід до підземки буде заборонено частково одягненим пасажирам, а також без взуття або в нижній білизні. Також не можна пересуватися на самокатах, роликових ковзанах і скейтах», - йдеться в повідомленні.

Також згідно з новими правилами спортивне спорядження (лижі, санки, ковзани, велосипеди тощо) перевозяться винятково в чохлах, як і садовий інвентар, саджанці та рибальські снасті.

Для безпечного пересування пасажирів з вадами зору дозволяється проїзд із собакою-поводирем. Тварина повинна мати нашийник, намордник, спеціальне посвідчення і пройти навчання в умовах метрополітену.

Раніше в Києві через «замінування» закрили центральні станції метро.

Також нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко розповів про терміни будівництва метро на Троєщину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: