Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє провести капітальний ремонт на всіх старих станціях столичного метрополітену

22 березня 2019 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв провести капітальний ремонт на всіх старих станціях столичного метрополітену. Наступною буде станція "Політехнічний інститут".
У процесі
Сказано 22 березня 2019 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_pereviriv_yak_vidremontuvali_stantsiyu_metro_svyatoshin.html
  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_onovleniy_drugiy_vestibyul_stantsi_metro_svyatoshin_pratsyuvatime_z_1_listopada/
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/3013969-kiivske-metro-na-karantini-robit-remont-na-vsih-stanciah.html
  • Лист КМДА від 27 жовтня 2020 року
  • Лист КМДА від 27 жовтня 2020 року
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/3323243-na-sesti-stanciah-metro-ide-kapitalnij-remont.html

Результат

Станом на 29 вересня 2021 року тривають роботи на станціях «Чернігівська», «Іподром», «Площа Льва Толстого», «Дорогожичі», «Житомирська» та «Контрактова площа». Зокрема проводиться шпаклювання та побілка колійного склепіння, часткова заміна плитки на стінах, перекладання гранітного покриття, ремонт сходового полотна.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 31 жовтня 2019 року відремонтували вестибюль № 2 станції метро «Святошин».

Станом на 27 квітня 2020 року у Київському метрополітені під час карантину тривають ремонтні роботи на станціях. Про це на брифінгу поінформував Київський міський голова Віталій Кличко.

"Поки метро не перевозить пасажирів, у підземці відбуваються ремонтні роботи на станціях. Так, на станції "Палац спорту" тривають роботи із заміни колій. Раніше це робили тільки вночі і в дуже стислі терміни, сьогодні є можливість виконувати ремонт у денні зміни", - сказав Кличко.

Станом на 27 жовтня 2020 року з березня 2019 року по теперішній час були виконані та виконуються капітальні ремонти по станціям метрополітену:

- виконано капітальний ремонт станції «Святошин».

- виконано капітальний ремонт станцій метрополітену «Сирець» в частині забезпечення вільного доступу маломобільних груп населення.

- у стадії завершення капітальний ремонт станцій метрополітену «Лук’янівська» в частині забезпечення вільного доступу маломобільних груп населення.

Планується капітальний ремонт станцій метрополітену «Шулявська» в частині забезпечення вільного доступу маломобільних груп населення.