У Харкові поліцейський стріляв на станції метрополітену

Читать на русском
У Харкові поліцейський відділу в метрополітені в ніч проти вівторка відкрив стрілянину на порожній станції метро Наукова.
Ілюстративне фото.

У Харкові поліцейський відділу в метрополітені в ніч проти вівторка відкрив стрілянину на порожній станції метро «Наукова».

Інформація про надзвичайну подію надійшла до чергової частини ГУНП в Харківської області близько 3:50 вівторка, 12 листопада, повідомляє поліція Харківської області.

Криве Озеро, Переяслав, Одеса: випадки незаконного застосування зброї працівниками поліціїПісля резонансного вбивства дитини в Переяславі Слово і Діло зібрало інші випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

На місце терміново прибули керівництво обласного управління поліції, відділу поліції в метрополітені, інспекція з особового складу, управління внутрішньої безпеки, слідчо-оперативна група та психологи.

Спецпідрозділ патрульної поліції «ТОР» роззброїв 22-річного поліцейського та затримав його. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

Унаслідок події ніхто не постраждав. Під час інциденту станція метро «Наукова» не працювала та була порожньою.

За вказаним фактом призначено службове розслідування для притягнення винних осіб до відповідальності. Про подію поінформовано територіальне управління ДБР у Полтаві.

Нагадаємо, в Маріуполі чоловік відкрив стрілянину по перехожих.

Раніше «Слово і Діло» писало про випадки незаконного застосування зброї поліцейськими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: