У «Слузі народу» назвали претендентів на очільника комітету ВР із зовнішньої політики

Читать на русском
У  фракції «Слуга народу» назвали імена претендентів на нового очільника комітету ВР із зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

У фракції «Слуга народу» назвали імена претендентів на нового очільника комітету ВР із питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Про це написала у Facebook депутат фракції Євгенія Кравчук.

Чим парламент не бордель. Колонка Леоніда ШвецяВідомий вислів вказує, що є бордель і є синагога, і те, і інше по-своєму корисні закладу. Проблеми трапляються, коли їх плутають. Краще б наші нардепи розрізняли парламент із борделем.

«Що стосується посади голови комітету, то на неї претендує декілька наших колег - Галина Михайлюк, Єлизавета Ясько, Святослав Юраш, Олександр Мережко. З цього приводу у нас пройдуть внутрішні праймеріз, на яких визначимо найсильнішого», - написала вона.

Також парламентар розповіла, що на засіданні фракції увечері в понеділок заслухали прем‘єра і міністра фінансів щодо бюджету-2020 та розглянули заяву Богдана Яременка про відставку з посади голови комітету ВР.

Нагадаємо, журналісти сфотографували, як «слуга народу» Богдан Яременко вів під час засідання недоречне для робочого часу листування.

Пізніше Яременко заявив, що залишає посаду голови комітету Верховної ради України з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: