Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, є поранений

Читать на русском
11 листопада в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню.

11 листопада в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації та її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. В результаті чого отримав поранення один військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 листопадаСитуація на сході країни станом на 11 листопада 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції українських підрозділів із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ чотири обстріли, а саме тричі біля Луганського і один неподалік від Південного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив три обстріли по позиціях Об'єднаних сил - біля Гнутового, неподалік Верхньоторецька і в районі Богданівки (за межами ділянки розведення).

«Протягом поточної доби поранення в результаті обстрілу отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Раніше Сивохо назвав перший крок по поверненню Донбасу.

Також нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала понад 200 вибухів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: