За Дубневича внесли заставу – адвокат

Читать на русском
За  Дубневича ще до оголошення рішення Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду внесли 100 мільйонів гривень застави.

За народного депутата Ярослава Дубневича ще до оголошення рішення Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду внесли 100 мільйонів гривень застави.

«Ярослава Дубневича не мали права вчора затримувати, бо за нього до моменту оголошення рішення суду внесли заставу. Ярослав Дубневич ще вчора виконав рішення суду», - повідомив його адвокат Олексій Шевчук УП.

Справа Дубневича: все, що відомо на сьогодніПісля згоди парламенту за трьома поданнями керівника Генпрокуратури слідство у справі чинного нардепа нарешті розблокували.

За словами Шевчука, заставу вносили 6 та 7 листопада кілька осіб. І станом на момент оголошення рішення АП ВАКС за Дубневича внесли 100 мільйонів гривень застави – на 10 мільйонів більше, ніж визначила апеляція.

Він також додав, що 8 листопада до Шевченківського суду уже подали заяву про незаконне затримання Дубневича.

Шевчук прогнозує, що в понеділок-вівторок буде готове звернення до ЄСПЛ про те, що народного депутата незаконно затримали при наявності чинного запобіжного заходу – застави.

Нагадаємо, генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав подання на нардепа Дубневича.

Верховна рада підтримала всі три подання на нього: на арешт, затримання та притягнення до відповідальності. Пізніше Дубневичу вручили підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: