Кличко звільнив шістьох радників, серед них Олег Скрипка

Читать на русском
Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив шістьох радників, які працювали на громадських засадах.

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив шістьох радників, які працювали на громадських засадах.

Як сказано у розпорядженнях мера №932 та №934,Кличко звільнив лідера гурту «Воплі Відоплясова» Олега Скрипку, який обіймав посаду радника з питань культури з серпня 2014 року.

У Зеленського хочуть звільнити Кличка. Чому та хто ще під загрозою відставки?Глава Офісу президента Андрій Богдан надіслав до Кабміну прохання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Також звільнили режисера та куратора проєкту Art United Us Гео Лерос, який працював радником з питань втілення культурно-мистецьких артпроєктів. Лерос наразі також є позаштатним радником президента Володимира Зеленського.

Серед решти звільнених радник з питань запобігання та виявлення корупції блогер і бізнесмен Карл Волох, радник з питань взаємодії з депутатським корпусом Київради Леся Дутка, радник з питань взаємодії з земляцтвами Микола Колесник та радник з питань житлово-комунального господарства Андрій Черевко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Зеленський поки не підписав указ про звільнення Кличка.

У відповідь Кличко позивається до Кабінету міністрів, прем’єр-міністра Олексія Гончарука й керівника Офісу президента Андрія Богдана через рішення про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: