У столиці обмежили швидкість руху на дорогах

Читать на русском
З п’ятниці, 1 листопада, у Києві починає діяти обмеження швидкість руху на дорогах  - до 50 км на годину.
Ілюстративне фото.

З п’ятниці, 1 листопада, у Києві починає діяти обмеження швидкість руху на дорогах.

Як інформує Центр організації дорожнього руху, максимально допустима швидкість руху на дорогах Києва 50 км/год.

Зменшіть швидкість: найнебезпечніші дороги державного значення в УкраїніВ Україні за минулий рік і перший квартал 2019-го сталося 185,3 тисячі ДТП, з них майже 5,5 тисяч – на дорогах державного значення.

Обмеження тепер діють на проспекті Шухевича (від Північного мосту до вул. О. Бальзака), вулиці Набережно-Рибальська (від Гаванського мосту до вул. Електриків), Наддніпрянське шосе, Набережне шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе), Столичне шосе (до вул. Академіка Заболотного), вулиці Саперно-Слобідська (від вул. М. Грінченка до Південного мосту), проспекті Миколи Бажана (від Південного мостового переходу до Харківської площі).

Нагадаємо, у літній час швидкість руху була дозволена до 80 км/год.

Також в Україні з жовтня, водії зобов'язані вдень їздити за містом з увімкненими фарами.

Крім того Кабінет міністрів України затвердив пілотний проєкт, під час якого будуть запущені онлайн-послуги. Одна з них дозволяє не носити з собою водійські права і техпаспорт, а пред'являти їх у смартфоні, за допомогою спеціального додатку.

Як відомо, в Україні за минулий рік і за перший квартал 2019-го сталося 185,3 тисячі дорожньо-транспортних пригод, у тому числі 28 тисяч 770 аварій із потерпілими (3 тисячі 954 загиблих і 36 тисяч 422 травмованих). «Слово і Діло» розбиралося, які найнебезпечніші траси в країні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: