Зеленський поскаржився на фейки, маніпуляції та агресію в ЗМІ

Читать на русском
Президент стверджує, що сьогодні про Крим взагалі майже не йдеться у великих масмедіа, він зник з інформаційного порядку денного ЗМІ.

Президент України Володимир Зеленський поскаржився на фейки і маніпуляції в ЗМІ.

Про це він заявив на Форумі єдності в Маріуполі, передає пресслужба глави держави в середу, 30 жовтня.

Президент стверджує, що сьогодні про Крим взагалі майже не йдеться у великих масмедіа, він зник з інформаційного порядку денного ЗМІ, а згадки про людей на непідконтрольному Донбасі пов'язані тільки з війною і ставлять на них негативне клеймо.

«Наших громадян із Луганська і Донецька незалежно від їхнього ставлення до так званих «ЛНР-ДНР» без винятку називають «сепарами», а в офіційній риториці вже стало нормою говорити «жителі». «Жителі тимчасово окупованих територій». І дедалі менше, згадуючи мешканців Криму і Донбасу, ми говоримо «громадяни України». Це неправильно. Ми не повинні про це забувати. Вони не повинні про це забувати», – підкреслив Володимир Зеленський.

«Сьогодні наше інформаційне поле, думаю, заміновано. Крім фейків і маніпуляцій, зустрічається гнів, агресія, риторика іноді переповнена ненавистю. На мою думку, всім суспільством нам слід глибоко вдихнути, видихнути і поговорити спокійно. Розсудливо. Без зайвих емоцій і гасел», – підсумував президент.

Раніше Зеленський розповів, як закінчити війну на Донбасі.

Також гарант повідомив про пріоритети України на Донбасі і в Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: