Інвестиційний форум у Маріуполі: онлайн-трансляція

Читать на русском
У Маріуполі стартує масштабний інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine за участю президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.
Ілюстративне фото.

У вівторок, 29 жовтня, в Маріуполі стартує масштабний інвестиційний форум RE: think. Invest in Ukraine за участю президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

«Слово і Діло» транслюватиме форум із каналом skrypin.ua. Він розпочнеться о 11:00.

RE:THINK. Invest in Ukraine. Інвестиційний форум | Маріупольskrypin.ua

Як відомо, масштабний дискусійний майданчик відвідають понад 400 представників української влади та бізнесу, щоб обговорити перспективи розвитку регіону та поліпшення інвестиційного клімату країни.

Основна програма заходу складатиметься з п'яти панелей - на них учасники обговорять розвиток регіонів, інвестиційний потенціал України, презентують свої проекти і будуть шукати точки економічного зростання.

Також однією з особливостей форуму стане можливість для українських стартапів за 2 хвилини презентувати президентові Зеленському свої проекти.

Раніше Зеленський та Гончарук записали відеозапрошення для інвесторів.

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв восени 2019 року провести в Маріуполі форум з метою залучення інвестицій для реалізації інфраструктурних та гуманітарних проектів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: