Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР розгляне законопроекти про надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами.
Фото «Слово і Діло».

У вівторок, 29 жовтня, Верховна рада розгляне законопроекти про надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами.

«Слово і Діло» транслюватиме засідання онлайн.

Пленарний вівторок /29.10.19/RadaTVchannel

Мова йде про розгляд у першому читанні законопроєкту №2045 та альтернативного №2045-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції».

Крім того, парламентарі у першому читанні розглянуть законопроект першого заступника голови Верховної ради Руслана Стефанчука №2148 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України».

Нагадаємо, вчора в Офісі президента представники добровольчого руху, волонтери та народні депутати обговорили законопроект № 2045-1.

Також ми писали, про що говорили на Погоджувальній раді.

Раніше експерти також оцінили розмову президента з військовими в Золотому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: