Мінсоцполітики має намір переглянути вміст «бебі-боксу»

Читать на русском
Вміст пакету малюка на 2020 рік мають намір переглянути в Міністерстві соціальної політики. При цьому, ціна бебі-боксу не зміниться.

Вміст «пакету малюка» на 2020 рік мають намір переглянути в Міністерстві соціальної політики. При цьому, ціна «бебі-боксу» не зміниться.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики України у понеділок, 28 жовтня.

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків має намір з 2018 року вручати "бейбі-бокси" сім'ям, в яких народилася дитинаСказано 16 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Що ж щодо вмісту «пакету малюка», він буде переглянутий. З цього приводу є різні думки. В кінці листопада - початку грудня ми їх все згрупуємо. Ціна «пакета» залишиться колишньою - в межах п'яти тисяч гривень. Постанова ми не змінюємо», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що породіллі в Донецькій області отримують гроші замість «пакету малюка».

«Монетизація цієї програми в Донецькій області - захід, на який ми пішли заради людей. Інтереси людей не мають страждати через процедурні моменти. Ми вважаємо, що це правильне рішення», - йдеться в повідомленні.

Раніше Міністерство соціальної політики вже збільшувало наповнення бебі-боксів для новонароджених, доповнивши пакет пелюшками, різними розмірами дитячих шкарпеток, комбінезоном, губками для купання та іграшками.

У Кабміні повідомляли, що бебі-бокси отримали 170 тисяч сімей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: