ЦВК перераховує голоси на 198-му окрузі в Черкаській області

Читать на русском
ЦВК розпочала перерахунок голосів виборців під час позачергових парламентських виборів 21 липня.

ЦВК розпочала перерахунок голосів виборців під час позачергових парламентських виборів 21 липня на 21 виборчій дільниці одномандатного виборчого округу №198 у Черкаській області.

Про це повідомляє громадянська мережа «Опора» в Facebook у понеділок, 28 жовтня. Вже повторно перераховані голоси на 7 ділянках.

Сергій РудикНародний депутат України
Рудик пообіцяв запровадити прогресивну шкалу оподаткуванняСказано 24 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Раніше повідомлялося, що суд зобов'язав ЦВК продовжити встановлювати результати виборів в окрузі 198 за результатами виконання рішень Шостого апеляційного адміністративного суду від 6 і 10 серпня, і Верховного суду від 12 серпня.

12 серпня ЦВК зареєструвала самовисуванця Сергія Рудика обраним народним депутатом від ОВО № 198.

Верховний суд 12 серпня визнав протиправним і скасував протокол ЦВК про результати виборів в окрузі №198 від 5 серпня.

Постановою Великої палати Верховного суду від 17 серпня рішення Верховного суду від 12 серпня в частині визнання протиправними дій ЦВК щодо встановлення результатів виборів в окрузі №198 було скасовано з ухваленням нового рішення, яким в задоволенні даної позовної вимоги було відмовлено.

Однак ЦВК дійшла висновку, що постанови Шостого апеляційного адміністративного суду від 7 серпня і від 10 серпня 2019 роки не можуть вплинути на встановлення результатів позачергових виборів народних депутатів України в окрузі №198.

26 вересня суд знову скасував перемогу самовисуванця Сергія Рудика, в окрузі 198 Черкаської області, за позовом кандидата від «Слуги народу» Наталії Дьяченко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: