В Україну йде поступове похолодання

Читать на русском
Погода в Україні на наступному тижні буде прохолодною, очікується похолодання, дощі та мокрий сніг.

Погода в Україні на наступному тижні буде прохолодною, очікується похолодання, дощі та мокрий сніг.

Про це свідчаать дані Українського гідрометцентру.

У понеділок, 28 жовтня, в Україні очікується помірна температура і дощі. На заході країни, крім Закарпатської та Чернівецької області, очікуються дощі, темпаратури буде коливатися в районі + 9 + 14 градусів тепла. У Закарпатській області повітря прогріється до +17.

В інших регіонах України очікується хмарна погода з проясненнями. Стовпчики термометрів на півдні і в центрі покажуть від +15 до +18 тепла. На півночі від +10 до +13 тепла. На сході від +14 до +17 градусів.

Забруднення повітря: які причини смогу та чи потрібно носити маскуЗ 15 жовтня в додатку SaveEcoBot індекс якості повітря в Києві наближався до негативних позначок у декількох спальних районах.

У вівторок, 29 жовтня, в більшості районів західних, центральних і північних областей очікуються дощі. Температура на заході буде коливатися в районі + 5 + 10 тепла вдень з можливими заморозками вночі. На півночі очікується від +7 до +9. У центральній частині України від +8 до +13 тепла. На південному сході від +11 до +16 тепла.

У середу, 30 жовтня, в більшості областей України, крім східних і південних, буде сонячна погода. У Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській області та в Криму буде дощ, температура вдень від +8 до +11 тепла. У західній, центральній і північній частині країни стовпчики термометрів покажуть від +4 до +8 вдень, вночі можлива температура нижче нуля.

Раніше в Гідрометцентрі попереджали, що 27 жовтня в Україні очікується туман та похолодання. Очікувалося, що вночі стовпчики термометрів місцями опустяться до +4 градусів, а вдень коливатимуться від +13 до +18.

Нагадаємо, з 15 жовтня в додатку SaveEcoBot індекс якості повітря в Києві наближався до негативних позначок у декількох спальних районах.

«Слово і Діло» вирішило розібратися, з чим пов'язано забруднення повітря і чи допоможе маска захиститися від шкідливих речовин.

Також ми з'ясували, чому Київ і область оповиті смогом.

Раніше журналісти «Слово і Діло» з'ясувало, що обіцяють політики щодо екології.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: