Погода на неділю: в Україні очікується туман і похолодання

Читать на русском
За даними українських синоптиків, завтра вночі та вранці варто знову очікувати туман, лише у північних областях туман буде місцями.

Погода в Україні у неділю, 27 жовтня, буде прохолодною, також очікується туман.

Про це повідомляє Український Гідрометцентр в Facebook.

За даними українських синоптиків, завтра вночі та вранці варто знову очікувати туман, лише у північних областях туман буде місцями. Опади у неділю на території України не прогнозуються.

Температура повітря вдень коливатиметься від +13 до +18 градусів. На заході буде тепліше, вдень від +19 до +22. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +4...+9 градусів, лише на узбережжі морів збережеться температура до +12. Вітер південно-західний, 3-8 м/с.

Смог не відступає: що забруднює повітря та чим це небезпечноЗа рівнем забруднення повітря Київ практично зрівнявся зі столицею Китаю, свідчать дані спеціалізованого ресурсу AirVisual.

Нагадаемо, з 15 жовтня в додатку SaveEcoBot індекс якості повітря в Києві наближався до негативних позначок у декількох спальних районах.

«Слово і Діло» вирішило розібратися, з чим пов'язано забруднення повітря і чи допоможе маска захиститися від шкідливих речовин.

Також ми з'ясували, чому Київ і область оповиті смогом.

Раніше журналісти «Слово і Діло» з'ясувало, що обіцяють політики щодо екології.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: