Засуджений на довічне ув'язнення вбив нацгвардійця – Аброськін

Читать на русском
Аброськін додав, що за вбивство солдата Бевзюку «нічого не буде, тому що він і так відбуває довічний термін і може вбивати, перебуваючи за гратами, хоч кожен день».

Колишній перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін повідомив, що засуджений на довічний термін під час переправи в потязі Маріуполь-Львів вбив солдата Нацгвардії.

Про це він написав у Facebook.

«Уночі 25 жовтня 2019 року в спеціальному вагоні, призначеному для перевезення заарештованих, який рухався в складі пасажирського поїзда Маріуполь-Львів, засуджений на довічний термін Дмитро Бевзюк з метою втечі напав на військовослужбовця Нацгвардії України, солдата, 1998 р.н., який від отриманих поранень загинув на місці», - написав Аброськін.

Він також додав, що за вбивство солдата Бевзюку «нічого не буде, тому що він і так відбуває довічний термін і може вбивати, перебуваючи за гратами, хоч кожен день».

Як повідомлялось, у Броварах (Київська область) сталася стрілянина - під час конфлікту між чоловіками один з них вистрілив в іншого.

Нагадаємо, під час перестрілки в Харкові 25 жовтня загинув Володимир Борох - свідок у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Поліція Харківської області встановила особу кілера, який влаштував стрілянину в місті, а потім підірвався на гранаті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: