В Україні оголосили жовтий рівень небезпеки через туман

Читать на русском
По всій Україні 25 жовтня буде перший, жовтий рівень небезпеки через складні погодні умови. Також синоптики прогнозують високий рівень пожежної небезпеки.

По всій Україні 25 жовтня буде перший, жовтий рівень небезпеки через складні погодні умови. Також синоптики прогнозують високий рівень пожежної небезпеки.

Як говориться в пресцентрі Укргідрометцентру, жовтий рівень небезпеки оголошено через туман.

«У першій половині дня 25 жовтня в Україні туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпеки, жовтий). 25 жовтня в західних, північних, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Одеській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки», - повідомили синоптики.

Додамо, як відзначають рятувальники, через високий рівень пожежонебезпеки значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях.

Також туман огортає Київ вже не перший день, водіїв просять бути уважнішими і обережнішими в поїздках для запобігання аварій на дорогах.

Відзначається, що в столиці також оголошений перший рівень небезпеки (жовтий).

«За прогнозами Укргідрометцентру, по Києву в першій половині дня 25 жовтня туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпеки, жовтий)», - йдеться в повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, виліт рейсу з прем'єром Олексієм Гончаруком, який планував провести робочий візит до Чернівецької області, затримується через туман.

Також синоптик розповіла, чи підуть з України тумани.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: