Сивохо розповів, чим має намір займатися на посаді радника секретаря РНБО

Читать на русском
Комік і креативний продюсер Студії Квартал 95 Сергій Сивохо розповів, чим має намір займатися на посаді радника секретаря РНБО.

Комік і креативний продюсер Студії «Квартал 95» Сергій Сивохо розповів, чим має намір займатися на посаді радника секретаря РНБО.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 22 жовтня.

Сивохо – радник секретаря РНБО. Чим він може допомогти в реінтеграції Донбасу?21 жовтня шоумен Сергій Сивохо був призначений радником секретаря Ради національної безпеки оборони.

За словами Сивохо, він відповідатиме за гуманітарну політику щодо Донбасу.

«Розумію, що болить, що немає простих рішень і все вже втомилися сподіватися і чекати. Але наше питання, питання мирного Донбасу, з порядку денного не зняте і буде вирішене! Відразу хочу уточнити, що я буду відповідати тільки за гуманітарну політику, за роботу із людьми і сенсами, і працювати буду з великою і цілеспрямованою командою. Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах», - написав Сивохо.

Сивохо також висловився щодо резонансу в соцмережах після свого призначення.

«Пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Невдовзі ви все побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати», - додав він.

Нагадаємо, 21 жовтня Сивохо був призначений радником секретаря РНБО.

Також нагадаємо, Зеленський призначив нового заступника секретаря РНБО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: