У Зеленського обговорили питання зниклих безвісти та заручників

Читать на русском
В Офісі президента України відбулося засідання робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників, полонених.

В Офісі президента України відбулося засідання робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників (полонених).

Про це інформує ОПУ.

Програма Кабміну: що нового (і не дуже) обіцяють для ветеранів та переселенцівПільгове кредитування для купівлі житла для біженців, електронну систему Е-ветеран та створення Центру психічного здоров’я ветеранів обіцяє новий уряд.

У ньому взяли участь родичі зниклих безвісти та заручників, представники Офісу президента, громадських організацій, Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Учасники засідання обговорили питання соціального захисту родин заручників та осіб, які зникли безвісти під час бойових дій на Донбасі.

Заступник керівника Офісу Президента Анна Коваленко наголосила на важливості перегляду чинного законодавства з метою збільшення підтримки таких родин з боку держави.

На засіданні були презентовані основні положення законопроекту, який має вирішити соціальні проблеми родин заручників і зниклих безвісти.

Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко поінформував представників робочої групи про компенсації на оплату житлово-комунальних послуг.

Перший заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Антон Колумбет зазначив, що міністерство пропонує збільшити фінансування програми «Доступне житло» для учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб.

Раніше ми писали, що за новою програмою уряду має виконати Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: