Рада підтримала проєкт змін до Бюджетного кодексу

Читать на русском
Очікується, що дохідна частина держбюджету збільшиться приблизно на 90,6 млн грн за рахунок плати за ліцензування зернового дистиляту, біоетанолу та палива.

Проєкт змін до Бюджетного кодексу № 2144 парламент підтримав за основу.

Відповідне рішення ухвалили депутати в п'ятницю, 18 жовтня.

Погоджувальна рада: за що фракції та група готові голосувати 15-18 жовтняВерховна рада припиняє працювати в турборежимі. Цього тижня нардепи розглянуть проєкт бюджету-2020 і проведуть годину запитань до уряду.

Закон відносить до доходів держбюджету плату за сертифікацію оператора системи передачі електроенергії, оператора ГТС в зв'язку із введенням ринку електроенергії; внески на регулювання компаніями в сфері енергетики і комунальних послуг.

Очікується, що дохідна частина держбюджету збільшиться приблизно на 90,6 млн грн за рахунок плати за ліцензування зернового дистиляту, біоетанолу та палива.

Надходження спецфонду бюджету і власні надходження держустанов, які не встигли використати в поточному році, планують використовувати за цільовим призначенням.

Документ змінює процедуру розподілу витрат держбюджету на централізовані заходи між адміністративно-територіальними одиницями для закупівлі ліків та підручників і питань перерозподілу між регіонами.

Нагадаємо, в п'ятницю, 18 жовтня, депутати вирішили працювати до закінчення порядку денного.

Також відзначимо, «слуги народу» не виключають, що проєкт держбюджету-2020 сьогодні не встигнуть схвалити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: