У поліції відреагували на ДТП за участю швидкої в Києві

Читать на русском
Правоохоронці попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів відбулося в момент, коли автомобіль швидкої допомоги перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

У поліції повідомили про відкриття кримінального провадження за фактом зіткнення легкового автомобіля із каретою швидкої в Києві. У результаті ДТП 2 особи загинули і одна постраждала.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Правоохоронці попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів відбулося в момент, коли автомобіль швидкої допомоги перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. У карети швидкої були включені проблискові маячки і звуковий сигнал. У результаті події загинули водій і фельдшер швидкої, ще один фельдшер був травмований.

Відзначається, що за фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть декількох людей. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Зараз встановлюються всі обставини ДТП.

Нагадаємо, увечері неділі, 13 жовтня, в Києві відбулася ДТП за участю карети швидкої допомоги і легкового автомобіля Peugeot. Тоді повідомлялося, що в результаті зіткнення транспортних засобів загинули водій і фельдшер швидкої, ще 5 осіб постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: