Погода в Україні: вдень потеплішає до +23

Читать на русском
За даними українських синоптиків, сьогодні на всій території країні буде сонячно та тепло, до +23 тепла.

Погода в Україні у неділю, 13 жовтня, принесе потепління в усі області, температура вдень підніметься до +23 градусів.

Про це свідчать дані Українського Гідрометцентру.

Прогноз у всіх областях

За даними українських синоптиків, сьогодні на всій території країні буде сонячно та тепло. Температура вдень в середньому коливатиметься від +18 до +22 градусів.

У Закарпатській області можливе підвищення температури повітря до +23, у східних областях можливе зниження до +17. Вночі температура повітря буде в межах +7 до +10 градусів, на півдні буде трохи тепліше - від +10 до +12.

У Криму сьогодні також сонячна та тепла прогода, вдень стовпчики термометрів покажуть від +19 до +21, вночі від +8 до +10.

Прогноз у Києві

У столиці сьогодні буде також тепло та сонячно. У Києві повітря вдень прогріється до +19...+20 градусів, вночі термометри покажуть від +8 до +10. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Нагадаємо, раніше синоптики прогнозували, що з 12 по 15 жовтня у східних, південних та центральних областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Зокрема, надзвичайна пожежна ситуація очікується у Донецькій, Одеській, Запорізькій, Черкаській та Кіровоградській областях.

Додамо, синоптики повідомляли, що погодні умови в Україні у другій декаді жовтня покращаться, але не скрізь. Бабине літо, за прогнозами Гідрометцентру, триватиме аж до 15-го жовтня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: