Зеленський прокоментував ідею відновлення авіасполучення з Росією

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україні не вигідна відсутність авіаційного сполучення з Російською Федерацією і що потрібно, щоб це відбулося.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україні не вигідна відсутність авіаційного сполучення з Російською Федерацією і що потрібно, щоб це відбулося.

Про це глава держави сказав під час пресмарафону.

Авіасполучення між Україною та РФ: три роки закритого небаАвіасполучення між Україною та Росією було повністю припинене три роки тому. До яких країн колишнього СРСР тепер літають українці та чи їздять вони до РФ, вивчало Слово і Діло.

«Я говорив, що вважаю дивним, що потяги ходять, а літаки не літають. У нас через це страждають компанії. Але ми поки компаніям таке щастя не надамо. Наші люди повинні цього хотіти, це важливо. Коли ми говоримо «давайте припинимо вогонь», треба його припиняти. Це треба зробити. На жаль, цього поки не відбулося», - сказав президент України.   Як відомо, авіасполучення між Україною і Росією було повністю припинено три роки тому.

Кабінет міністрів заборонив транзитні польоти російських авіакомпаній через територію України, якщо вони містять товари військового або подвійного призначення, а також російську військову живу силу.

Нагадаємо, текстову трансляцію пресмарафону вело «Слово і Діло».

Пресмарафон президента України Володимира Зеленського побив світовий рекорд за тривалістю спілкування зі ЗМІ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: