Зеленський не може забезпечити розведення сил і техніки на Донбасі – Путін

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський не зміг забезпечити відведення українських підрозділів у рамках розведення сил в районах Золотого і Петровського на Донбасі.

Президент України Володимир Зеленський не зміг забезпечити відведення українських підрозділів в рамках розведення сил в районах Золотого і Петровського на Донбасі.

Таку думку висловив в п'ятницю президент РФ Володимир Путін на засіданні Ради глав держав СНД, передає ТАСС.

«Домовилися про розведення сил, але чинний президент ніяк не може забезпечити розведення бойових підрозділів і техніки - ну не може. Під'їхали туди націоналістичні військові формування та публічно заявили: якщо армія піде з цих позицій, ми там станемо. Армія не йде», - зазначив російський лідер. За його словами, представники «ЛНР-ДНР» вже двічі або тричі давали сигнал про готовність до розведення сил - запускали сигнальні білі ракети, проте з української сторони відповіді не було. «Націоналісти прийшли туди і не дають армії піти», - підкреслив президент РФ.

«Тут потрібно продемонструвати політичну волю», - упевнений Путін.

«Тому підтримувати, вважаю, потрібно не конкретних людей, а проведену ними політику», - додав глава російської держави.

Нагадаємо, 9 жовтня Нацкорпус і ветерани прибули до Золотого, де протестують проти розведення сил, про яке домовилися в Мінську 1 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: