Дружина Зеленського потрапила до бази «Миротворця»

Читать на русском

Сайт «Миротворець» вніс дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського до своєї бази через те, що в 2014 році вона перепостила на сторінці в Facebook публікацію російських ЗМІ.

Сайт «Миротворець» вніс дружину кандидата в президенти Володимира Зеленського до своєї бази через те, що в 2014 році вона перепостила на сторінці в Facebook публікацію російських ЗМІ, які просили за винагороду надсилати інформацію про переміщення українських військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Інформатор бойовиків НЗФ. Після того, як інформація про пособництво поширилася 20.04.2019, сторінку видалила», - йдеться на сайті «Миротворця».

Перед цим користувачі Facebook обурювалися із приводу перепосту Зеленською в 2014 році публікації російського пропагандистського ресурсу LifeNews.

«Надсилайте відео переміщення українських військ. Гонорар 15 000 рублів», - говорилося в пості, до якого дружина нинішнього кандидата в президенти не додавала власного коментаря.

У той же час після того, як у мережі почало поширюватися обурення перепостом, пост Зеленської за 2014 був видалений з її сторінки, проте зберігся у архіві.

Сама Олена Зеленська в листуванні з кореспондентом «Української правди» фактично відмовилася коментувати свій давній пост, попросивши «не сприяти розгону цієї «новини».

Раніше Зеленський назвав себе результатом помилок Порошенка.

Також нагадаємо, Зеленський не виключив, що Порошенку доведеться зустрітися з прокурором.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: