У Херсонській області невідомі підпалили будинок суддів

Читать на русском
Основною версією слідства є вчинення злочину у зв'язку із службовою діяльністю потерпілих. Проводяться слідчо-розшукові заходи щодо встановлення причетних до скоєння злочину.

У ніч проти 8 жовтня невідомі намагалися підпалити будинок суддів Чаплинського районного суду і Новокаховського міського суду Херсонської області. Інцидент стався в селі Малокаховка.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Інцидент стався близько третьої години ночі. Місцевий житель зателефонував до поліції і повідомив, що загорівся сусідський будинок. На місці події поліцейські встановили, що в будинку живе подружжя, яке працює суддями. Постраждалими виявилися Ірина та Сергій Пилипенки.

Основною версією слідства є вчинення злочину у зв'язку із службовою діяльністю потерпілих. Проводяться слідчо-розшукові заходи щодо встановлення причетних до скоєння злочину.

Протягом двох годин співробітники ДСНС ліквідували пожежу. Ніхто з господарів не постраждав. За словами начальника Каховського відділу поліції Олексія Войчека, попередньо встановлено, що пожежа виникла внаслідок підпалу - на місці були виявлені пляшки із залишками легкозаймистої речовини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.378 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна судді, народного засідателя чи присяжного».

Основною версією слідства є вчинення злочину у зв'язку із службовою діяльністю потерпілих. Проводяться слідчо-розшукові заходи щодо встановлення причетних до скоєння злочину. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 15 років.

Раніше в Дніпрі діти облили бензином і підпалили хлопчика.

Також нагадаємо, в Києві підпалили автомобіль депутата Київради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: