Аварія літака на Львівщині: перевізнику заборонили польоти в Україні

Читать на русском
Державна авіаційна служба заборонила польоти авіакомпанії Україна Аероальянс. Як відомо літак компанії аварійно сів під Львовом. Тоді загинули 5 осіб.
Ілюстративне фото.

Державна авіаційна служба заборонила польоти авіакомпанії «Україна Аероальянс».

«Наказом Державної авіаційної служби України від 4 жовтня 2019 року № 1334 припинено з 00 годин 00 хвилин (UTC) 05-го жовтня 2019 року дію Сертифіката експлуатанта приватного акціонерного товариства «АВІАКОМПАНІЯ «УКРАЇНА-АЕРОАЛЬЯНС» № UK 023», - йдеться у повідомленні на сайті Державіаслужби.

На Львівщині розбився літак – відео з місця аваріїУ мережі оприлюднили відео з місця падіння транспортного літака Ан-12, який здійснив аварійну посадку поблизу Львова.

Відповідне рішення прийнято «на підставі рішення постійно діючої комісії з питань сертифікації експлуатантів, організацій з технічного обслуговування і підтримання льотної придатності, розробників та виробників авіаційної техніки, навчальних закладів з підготовки льотного складу в Україні, льотного і технічного персоналу».

Нагадаємо, у п’ятницю, 4 жовтня, під час виконання чартерного вантажного рейсу літак Ан-12 авіакомпанії «Україна Аероальянс», що летів за маршрутом Віко (Іспанія) – Львів здійснив аварійну посадку поблизу Львова.

Згідно з попередньою інформацією, аварійна посадка була здійснена, бо скінчилося пальне.

Загинули 5 осіб, ще три людини ушпиталили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: