Суд не став розглядати позов Кличка проти каналу «1+1»

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Подільський районний суд Києва залишив без розгляду його позов проти українського телеканалу 1+1.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Подільський районний суд Києва залишив без розгляду його позов проти українського телеканалу «1+1».

Про це він заявив в Facebook, додавши, що подаватиме нові позови.

«...Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу 1+1, щодо захисту нашої честі і гідності. Позов ми подали через брудну брехню і маніпуляції, які телеканал регулярно вивалює на глядачів... Але скажу одне: я буду домагатися справедливості. Брехуни рано радіють. Нові позови будуть! Всіх ви не залякаєте!» - написав Віталій Кличко.

Раніше Кличко повідомив, що разом з братом Володимиром подав до суду позов про захист честі і гідності до українського телеканалу «1+1», який нібито регулярно згадує його «недобрим словом».

Також позови проти Кабміну, прем'єра Олексія Гончарука та керівника Офісу президента Андрія Богдана подав мер Києва Віталій Кличко через заяви про його звільнення з посади голови Київської міської держадміністрації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: