ВАКС зобов'язав НАБУ внести відомості про кримінальні правопорушення Кличка

Читать на русском
Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ внести до ЄРДР відомості про кримінальні правопорушення столичного мера Віталія Кличка щодо будівництва Шулявського шляхопроводу.

Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ внести до ЄРДР відомості про кримінальні правопорушення столичного мера Віталія Кличка щодо будівництва Шулявського шляхопроводу.

Про це йдеться в ухвалі суду від 2 жовтня, яку опублікував депутат Київміськради Ілля Сагайдак у Facebook.

Зокрема зазначається, що слідчий суддя ВАКС А.Біцюк розглянув скаргу Ю.Вахеля на бездіяльність НАБУ щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Зобов'язати уповноважених осіб Національного антикорупційного бюро внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за депутатським зверненням, підписаним Вахелем Юрієм Володимировичем», - йдеться в ухвалі.

Зазначається, що ухвала оскарженню не підлягає.

«Я чув, що сьогодні Кличко на Шулявці збирає театральну виставу про те, що все будується. Хай краще розкаже, як 3,2 млрд гривень авансів, виданих на Шулявку та метро, приносять шалені відсотки за депозитами його друзям та, без сумніву, йому особисто, поки працівникам «Київпастрансу» протягом місяців затримують заробітну платню!», - написав він.

Нагадаємо, АМКУ за допомогою НАБУ викрив змову на ремонті Шулявського мосту.

Нагадаємо, як встановили журналісти програми «Схеми», переможцем тендеру з ремонту Шулявського мосту стала фірма, яка пов'язана з народним депутатом, забудовником Максимом Микитасем.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: