Зведення ООС: 17 обстрілів, один військовий загинув

Читать на русском
Дев'ять обстрілів позицій українських військових противник здійснив біля Павлополя, Новотроїцького, Авдіївки, Богданівки, поблизу Новогнатівки і Красногорівки.

У неділю, 6 жовтня, незаконні збройні формування порушили режим припинення вогню на Донбасі 17 разів, у результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

Сепаратисти обстріляли позиції підрозділів ЗСУ із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської і стрілецької зброї.

Дев'ять обстрілів українських позицій противник здійснив біля Павлополя, Новотроїцького, Авдіївки, Богданівки, поблизу Новогнатівки і Красногорівки.

Ще 8 обстрілів зафіксовано біля Новолуганського, Попасної, в районі Золотого-4, поблизу Луганського і Золотого з напряму Первомайська, а також у районі Зайцевого.

Нагадаємо, що на переговорах у Мінську 1 жовтня були досягнуті домовленості про початок розведення сил у Петровському і Золотому. Розведення розпочнеться 7 жовтня.

Після розведення сил на лінії розмежування в Золотому перед позиціями ЗСУ залишаться 122 будинки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: