Зведення ООС: нові обстріли, є загиблі і поранені

Читать на русском
На Донбасі минулої доби, 6 жовтня, внаслідок обстрілів з боку бойовиків загинув один український військовий зі складу операції Об'єднаних сил, ще один зазнав поранення.

На Донбасі минулої доби, 6 жовтня, через обстріли бойовиків загинув один український військовий зі складу операції Об'єднаних сил, ще один зазнав поранення.

Збройні формування Російської Федерації та її найманці 25 разів порушили режим припинення вогню, інформує прес-центр ООС.

Разумков розповів, коли почне діяти закон про особливий статус ДонбасуГолова Верховної ради Дмитро Разумков заяив, що закон про особливий статус Донбасу писатиметься із залученням громадськості.

Супротивник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

«Порушуючи Мінські угоди, противник навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні ООС.

Також обстріли велися поблизу Новотроїцького, Красногорівки, Павлополя, Авдіївки, Богданівки, Новогнатівки, Водяного, Березового, Пищевика, Новомихайлівки, Новолуганського, Попасної, Золотого-4, Луганського, Золотого, Зайцевого, Луганського та Новолуганського.

З початку понеділка, 7 жовтня, бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню неподалік Травневого.

Нагадаємо, що на переговорах у Мінську 1 жовтня були досягнуті домовленості про початок розведення сил у Петровському і Золотому. Розведення має розпочатися 7 жовтня.

Також у поліції розповіли подробиці розведення сил під Золотим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: