Зведення штабу ООС: 35 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
Бойовики Донбасу 35 раз порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів і озброєння БМП.

Бойовики Донбасу 35 раз порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів і озброєння БМП, один військовий загинув, четверо поранені.

Про це повідомляє штаб ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 жовтняСитуація на сході країни на 4 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив 18 обстрілів позицій Об'єднаних сил: по чотири рази поблизу Водяного і Павлопіля і по два поблизу Новогнатівки і Новотроїцького, а також неподалік Авдіївки, Лебединського, Водяного, в районі Богданівки, Верхеторецького і поблизу Мар'їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійсив 14 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Новолуганського і Луганського, двічі поблизу Миронівського, а також в районі Зайцевого, Кримського, поблизу Новотошківського і Золотого.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці тричі порушили режим припинення вогню, поранивши одного військовослужбовця.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід: поблизу Гнутово і Новогнатівки, а також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - один обстріл біля Золотого.

Раніше Україна звернулася до ЄСПЛ щодо Донбасу.

Також нагадаємо, Червоний Хрест передав на Донбас більше 200 т гуманітарки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: