Ситуація на Донбасі: 15 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У районі проведення ООС на Донбасі з початку поточної доби 2 жовтня збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.

У районі проведення ООС на Донбасі з початку поточної доби 2 жовтня збройні формування РФ та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 жовтняСитуація на сході країни на 2 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, протитанкового ракетного комплексу, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також, із метою нанесення максимальної шкоди військовослужбовцям Об'єднаних сил, противник застосував безпілотний літальний апарат (БПЛА) з підвісом для скидання гранатометним пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив сім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новогнатівки, поблизу Миколаївки, неподалік Новотроїцького, поблизу Павлопіля і неподалік від Авдіївки.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здвйснив вісім обстрілів позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Кримського, в районі Зайцевого, поблизу Катеринівки, неподалік від Південного, поблизу Новолуганського, неподалік Золотого, поблизу Новгородського і неподалік Троїцького.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було», - йдеться в повідомленні.

Раніше в ОБСЄ назвали дату наступного засідання ТКГ щодо Донбасу.

Також нагадаємо, в Білорусі вважають, що США потрібно залучити до переговорів по Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: