Пашинський відреагував на звинувачення ДБР

Читать на русском
Екснардеп Сергій Пашинський відреагував на звинувачення, вручене йому ДБР у п'ятницю, 4 жовтня.

Екснардеп Сергій Пашинський відреагував на звинувачення, вручене йому ДБР у п'ятницю, 4 жовтня.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає Сергій ПашинськийСергій Пашинський, який балотується за мажоритарним округом як самовисуванець, провалив 30 обіцянок.

Так, політик вважає оголошене йому ДБР підозру «помстою» з боку колишнього заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

«Сьогодні слідчі ДБР вручили мені підозру за старою справою - «справі Хімікуса», вирішується питання про взяття мене під варту. Переконаний, що реанімація справи і спроба посадити мене у вязницю - це помста Портнова», - повідомив Пашинський.

Пашинський зазначив, що стояв із Портновим «по різні боки барикади» під час Майдану.

«Реанімація старої справи щодо мене - це, перш за все, помста за те, що після Революції Гідності йому (Портнову - ред.) довелося розлучитися із вкраденими активами», - вважає екс-нардеп.

Пашинський зазначив, що не шкодує про свої дії вночі 31 грудня 2016 року.

«Ніч, п'яний кримінальний елемент загрожує дружині, б'є тебе пляшкою по голові, - будь-яка людина в такій ситуації зобов'язана захищати свою сім'ю і себе», - пояснив Пашинський.

Нагадаємо, 4 жовтня ДБР повідомило про вручення підозри Пашинському по «справі Хімікуса». Йдеться про інцидент 31 грудня 2016 року, тоді Сергій Пашинський заявив про напад на нього в Київській області, під час якого він застосував зброю.

Раніше ГПУ закрила справу про завдання Пашинським тілесних ушкоджень Хімікусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: