Мінсоцполітики оприлюднило інструкцію із оформлення субсидії онлайн

Читать на русском

Міністерство соціальної політики України оприлюднило на сайті покрокову інструкції із оформлення субсидії онлайн.

Міністерство соціальної політики України оприлюднило на сайті покрокову інструкцію із оформлення субсидії онлайн.

Для оформлення субсидії треба зайти на сайт Мінсоцполітики у рубрику «Е-Сервіси», де обрати «Субсидії», після чого система автоматично переводить на сайт субсидій, де потрібно заповнити форму, а саме обрати один із трьох способів реєстрації.

На стартовій сторінці системи надання послуги попередньої реєстрації документів про призначення житлової субсидії заявнику пропонується обрати один з варіантів реєстрації/входу.

Після успішного входу в систему буде здійснено перехід до заповнення електронних форм. Всі реквізити необхідно перевірити та підтвердити правильність внесених даних, а також подати документ.

Субсидії для українців: скільки коштів витратили в 2014-2019 рокахМайже за п'ять років із державного бюджету виділили 253,3 млрд грн на виплату субсидій населенню.

Якщо все зроблено правильно, на електронну адресу надійде повідомлення.

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні змінився механізм виплати субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Тепер одержувач субсидії зможе самостійно обирати, куди перераховуватимуться кошти: до одного із банків чи до «Укрпошти».

Як відомо, у проєкті державного бюджету на 2020 рік на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг передбачено 47,6 млрд грн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: