У Мінсоцполітики пояснили новий механізм виплати субсидій

Читать на русском
Міністерство соціальної політики України дало роз'яснення щодо нового механізму виплати субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Міністерство соціальної політики України дало роз'яснення щодо нового механізму виплати субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Зміни запроваджують з 1 жовтня, оскільки житлова субсидія призначається на опалювальний сезон, з 1 жовтня по 30 квітня, пояснили у пресслужбі.

Програма Кабміну: що нового (і не дуже) обіцяють у сфері соціальної політикиУ програмі нового Кабміну, зокрема, обіцяють розширити для жінок можливості працевлаштування після народження дитини.

Згідно із змінами тепер одержувач субсидії зможе самостійно обирати, куди перераховуватимуться кошти: один із уповноважених банків чи виплатні об’єкти «Укрпошти» (каси у відділеннях чи доставка листоношею до дому). Раніше Ощадбанк був єдиною установою, куди перераховувалися субсидії.

У Мінсоцполітики нагадали, що більшості отримувачам субсидій, яким її було перепризначено за підсумками попереднього опалювального сезоні, субсидія буде перерахована автоматично.

Раніше у Кабміні назвали причину скорочення фінансування субсидій.

Також у Зеленського розповіли про плани для одержувачів субсидій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: