Стало відомо, коли Волкер планує виступити перед Конгресом

Читать на русском
Волкер планує виступити перед Конгресом у четвер, 3 жовтня, у справі про тиск президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського.

Колишній спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер планує виступити перед Конгресом у четвер, 3 жовтня, у справі про тиск президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляє CNN, два джерела, знайомих з планами Волкера, підтвердили його наміри виступити на засіданні.

Волкер подав у відставку. Що це означає для України?Піти у відставку Волкер вирішив після публікації тексту скарги неназваного співробітника американських спецслужб, що стосується розмови президента США Дональда Трампа з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, 27 вересня спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив держсекретареві Майклу Помпео, що йде з посади.

Таке рішення Волкер прийняв після публікації тексту скарги неназваного співробітника американських спецслужб, що стосується розмови Трампа і Зеленського.

Посаду спецпредставника Волкер займав з 7 липня 2017 року.

Відставку Волкера прокоментували Петро Порошенко, Олександр Данилюк і Павло Клімкін.

У Кремлі заявили, що відставка спецпредставника США по Україні Курта Волкера лише відстрочить виконання Мінських домовленостей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: