Данилюк назвав Волкера справжнім другом України

Читать на русском
Данилюк, який подав у відставку, назвав спецпредставника Держдепу США з питань України Курта Волкера справжнім другом України.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Данилюк, який подав у відставку, назвав спецпредставника Держдепу США з питань України Курта Волкера, який також подав у відставку, справжнім другом України.

Про це він написав у Twitter.

«Високо цінуємо зусилля та компетентність спецпредставника з питань України – справжнього друга України. Вдячний за дотримання принципів та віддане служіння українсько-американським відносинам», - прокоментував Данилюк.

Нагадаємо, 27 вересня спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер заявив держсекретарю Майклу Помпео, що йде з посади.

Трампу можуть оголосити імпічмент через скандал із дзвінком Зеленському: реакція соцмережУ США можуть оголосити імпічмент президенту Дональду Трампу. Все через скандал з телефонною розмовою з Володимиром Зеленським.

Американські ЗМІ пишуть, що Волкер буде допитаний наступного тижня, у зв’язку з розслідуванням щодо президента США Дональда Трампа Палатою представників.

Як повідомлялось, рішення про відставку Волкер ухвалив після публікації тексту скарги неназваного співробітника американських спецслужб, котра стосується розмови президента США Дональда Трампа з його українським колегою Володимиром Зеленським.

Посаду спецпредставника Волкер займав з 7 липня 2017 року.

Раніше, п'ятий президент Україи прокоментував відставку Волкера.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: