Відставка Волкера: у РФ зробили заяву

Читать на русском
Представники влади РФ вважають, що відставка спецпредставника США по Україні затягне реалізацію мінських домовленостей.

Голова міжнародного комітету Ради Федерації Росії Костянтин Косачов заявив, що відставка спецпредставника США по Україні Курта Волкера лише відстрочить виконання мінських домовленостей.

Про це він написав у Facebook.

Косачов відзначив, що Волкер «прислужився Україні», коли подав у відставку, і своїми діями лише відклав реалізацію мінських домовленостей.

«У цьому сенсі Курт Волкер зробив ведмежу послугу Києву, своїми діями лише відклавши і затягнувши реалізацію мінських домовленостей усіма зацікавленими сторонам», - написав Косачов.

Як повідомлялось, рішення про відставку Волкер ухвалив після публікації тексту скарги неназваного співробітника американських спецслужб, котра стосується розмови президента США Дональда Трампа з його українським колегою Володимиром Зеленським.

Посаду спецпредставника Волкер займав з 7 липня 2017 року.

Трампу можуть оголосити імпічмент через скандал із дзвінком Зеленському: реакція соцмережУ США можуть оголосити імпічмент президенту Дональду Трампу. Все через скандал з телефонною розмовою з Володимиром Зеленським.

Раніше, п'ятий президент Україи прокоментував відставку Волкера.

Додамо, в США оголосили про початок офіційного розслідування щодо імпічменту Трампа. Причиною став скандал, який розгорівся після телефонної розмови Трампа з президентом України.

Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови. У розмові Трамп нагадує Зеленському про те, що Джо Байден як віцепрезидент США у 2016 році лобіював звільнення генпрокурора України Віктора Шокіна.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: