В «Укрзалізниці» мають намір провести заміну керівного складу

Читать на русском
За словами Кравцова, багато людей, які працюють в Укрзалізниці не самі прозорі з точки зору репутації та ухвалених рішень.

Керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив про намір замінити половину керівного складу підприємства протягом трьох місяців.

Про це він повідомив в інтерв'ю «БізнесЦензору» в середу, 2 жовтня.

За словами Кравцова, багато людей, які працюють в «Укрзалізниці» «не самі прозорі з точки зору репутації та ухвалених рішень».

«У наступні три місяці, можна це назвати таким собі джихадом, будуть кадрові рішення щодо топ-менеджменту компанії. Мінімум половина керівного складу буде замінена», - заявив він.

Кравцов додав, що на сьогодні триває ротація керівників депо і структурних підрозділів, у результаті якої за останні чотири місяці було замінено 15% керівного складу.

Він зазначив, що питання звільнення члена правління УЗ Сергія Михальчука піднімалося з 2017 року, однак можливість його звільнити з'явилася тільки зараз, завдяки зміні влади в країні.

«Уряд зробив правильну заяву і я, як керівник компанії, давно чекав такої позиції. Перше - це розуміння того, наскільки складна ситуація в компанії і розуміння того, наскільки потрібно на рівні держави ухвалювати ряд рішень. Друге - пронизує корупція всередині компанії. Ми почали із Михальчука - це показовий приклад», - додав голова правління «Укрзалізниці».

Нагадаємо, «Укрзалізницю» мають намір розділити на три компанії.

Також відзначимо, «Укрзалізниця» запустила нову послугу для людей з інвалідністю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: